Utveckling

Det innovativa SMARTBett®-konceptet har utvecklats av ett team av erfarna proffs ingenjörer och designers. Uppgiften var lika enkel som krävande: En säng som kräver minimalt med utrymme, uppfyller de högsta kraven vad gäller säkerhet och sovkomfort och har en snygg design! Med SMARTBett® har vi lyckats på ett speciellt sätt:
Utveckling picture 1
Utveckling picture 2
Utveckling picture 3
Utveckling picture 4
Utveckling picture 5
SMARTBett® är en säng som alltid finns där när du behöver den att sova i.
Det mesta av tiden som spenderas är SMARTBett®-lösningar kännetecknas av
Både eleganta och kompakta möbler för hemmet - i vertikal design i smart
Skänklook och i horisontell design i modern skåpstruktur.
PLASSBESPARANDE OCH MYCKET
GENÖST FORMAD SÄNKSÅP
Utveckling picture 6
ENKEL OCH
VÄLDIGT ELEGANT
Utveckling picture 7
UNIK OCH
EXTREMT MÅNGSIDIG
Utveckling picture 8
FALLBAR OCH
LÄTT ATT ANVÄNDA
Utveckling picture 9
... oavsett hur dessa
möbler används,
är de 100 procent
perfekt för dagligt bruk!
VACKER
OCH
TREVLIG
PLATS
De rymliga rummen, erbjuder utrymme för att leva, är perfekt anpassade till det moderna livet. SMARTBett® är en avancerad hopfällbar sänglösning, inkl. inbyggd säng väggen som kan användas var som helst. Dessa sängar är särskilt lämpliga för bostadsområden eftersom de är utrymmesbesparande men ändå eleganta och erbjuder en unik rumsdesign.
Med SMARTBett® får du en större boyta och därmed mer rörelsefrihet, samt mer designa lösningar på ett otroligt vackert och enkelt sätt. Vardagsrum, gäst- eller barnrum, en studiolägenhet eller hus - en SMARTBett®-säng gör varje bostadsyta ännu bättre - var skulle du vilja placera din säng?
Utveckling picture 10
Utveckling picture 11
Utveckling picture 12
FRÅN DET
HELHETSINTRYCK
TILL DEM MINST DETALJER:
Vid utvecklingen av sängskåp från SMARTBett® har allt tagits i beaktande och optimerats kontinuerligt. Det har alltså skapats en sängskåp som i sitt slutna tillstånd inte kan ses som sådär, ändå är den så funktionell och bekväm som möjligt. Är utfällbara sängar Svårt att använda? SMARTBett®-lösningar är absolut enkla att hantera: Tack vare specialen utvecklade kraftfulla gasfjädrar öppnas och stängs enkelt, snabbt och ljudlöst. För att lamellen ska sitta kvar under denna process är den integrerad i botten. SMARTBett®-sängar kan rymma vilken standardmadrass av vilken storlek som helst (med en tjocklek upp till 19 mm).
Utveckling picture 13
Utveckling picture 14
Utveckling picture 15
Smart interiör
har ett nytt namn:
SMARTBett®
BEGREPP
SMARTBett® är så stor som krävs och så liten som möjligt - den har perfekt passform proportioner. Den erbjuder en innovativ konstruktion för krävande rumskoncept och för de som vill ha mer utrymme.
SMARTBett®-sängarna är av hög kvalitet och har genomgått rigorösa testprocedurer, de också är idealiska för dagligt bruk och mycket hållbara. Dessa sängar är extremt stabila: När sängen är öppen har den en lastkapacitet på upp till 300 kg.
DESIGN
Tillsammans med sängskåp erbjuder SMARTBett® en mycket funktionell designmöbel och utrustning, som är ett riktigt mästerverk i en stilren och elegant kombination som adderar sitt speciell karaktär för hela rummet. Det nya SMARTBett®-specifika tilläggsalternativet utökar inte bara funktionaliteten utan också också attraktionskraften med denna fantastiska hemidé - vad sägs om till exempel inre och yttre hyllor, samt en integrerad minibar? Varje SMARTBett® är tillgänglig för individuell anpassning olika mönster och många moderna färger - vilken är din favorit? Smart inredning har ett nytt namn: SMARTBett®
Utveckling picture 17

MÖBELUTVECKLING