Hyllor

15 föremål

Hyllor från SMARTBett

Dessa hyllor är ett bra komplement till våra Murphy-sängar. Alla våra produkter kan perfekt kombineras med varandra. Du kan i oändlighet kombinera olika modeller av sängar och garderober med dessa hyllor för att skapa den optimala uppsättningen för ditt rum.
Hyllor picture 1

Expandera till oändligheten

Hyllor picture 2
Hyllor picture 3
Från en mångsidig hylla kan du enkelt fylla vilken vägg som helst, vilket gör rummet mer mysigt och praktiskt. Välj helt enkelt färg och antal hyllor.
Hyllor picture 4

KUB

Du kan kombinera din hylla med andra färger. För detta kan du använda våra insatskuber, som passar perfekt i hyllan genom att ändra färgen på varje utrymme inuti. Om du till exempel väljer en vit hylla kan du diversifiera den med en kub med trästruktur.
Hyllor picture 5
Hyllor picture 6
Du kan också använda dessa kuber som underlägg, ljusdekoration, lampa eller till och med använda den som ett soffbord. En enkel form med många praktiska användningsområden.
Hyllor picture 7
Hyllor picture 8

DÖRR

Ett annat viktigt extraelement är dörren. Du kan fästa en dörr i valfritt fack på din hylla eller stänga allt. Välj helt enkelt färg och rätt antal luckor för din hylla.
Hyllor picture 9