Skåpsäng och tillbehör

UTVECKLING, TILLVERKNING OCH FÖRSÄLJNING I HELA EUROPA
sängskåp och tillbehör picture 1
UTVECKLING
Det innovativa SMARTBett®-konceptet har utvecklats av ett team av erfarna proffs ingenjörer och designers. Uppgiften var lika enkel som krävande: En säng som kräver minimalt med utrymme, uppfyller de högsta kraven vad gäller säkerhet och sovkomfort och har en snygg design! Med SMARTBett® har vi lyckats på ett speciellt sätt.
sängskåp och tillbehör picture 2
PRODUKTION
Vi ser nu tillbaka på 20 års erfarenhet och utveckling, och vi är fortfarande långt ifrån målet. I den perioden är vi har vuxit och upplevt en ständig utveckling av våra produkter. Det måste vi också göra i dem nästa 20 år, så vi kan glädja dig med produkter av samma höga kvalitet.
sängskåp och tillbehör picture 3
FÖRSÄLJNING
ÖVER 70 000 NÖJDA KUNDER Vårt supportteam svarar gärna på alla frågor om produkter, leverans eller reklamationer. Du kan kontakta oss på telefon måndag till fredag mellan 9.00-16.30. Du kan också skicka ett mejl till oss. Vi brukar svara på dem senast följande dag.
sängskåp och tillbehör picture 4 sängskåp och tillbehör picture 5 sängskåp och tillbehör picture 6
sängskåp och tillbehör picture 7
Vår produktion
Smart inredning: SMARTBett® är mer än en sängskåp. Det är den perfekta hemidén för de som vill spara utrymme och inte kompromissa med komfort och stil.
Förutom att utveckla sängskåp och tillverka de innovativa SMARTBett®-sovmöblerna, SMARTBett®-företaget producerar funktionella armaturer av hög kvalitet med all sin erfarenhet världsmarknaden. Detta företag är även en eftertraktad systempartner inom möbler och industrin för stoppade möbel.
Tillsammans med den omfattande produktionen av funktionella komponenter, beslag med mera vi kan även tillverka tillbehör till hopfällbara sängar, TV-fåtöljer och andra bekväma möbler möta särskilda kundbehov.
FILOSOFI
Det börjar alltid med en idé. Tills ett sofistikerat koncept utvecklas och vi producerar en ny high-end möbel, det finns många frågor som måste besvaras: Hur gör jag min idé till verklighet? Hur kan jag koppla den bästa funktionaliteten med den exceptionella design? Hur kan vi säkerställa högsta kvalitet till attraktiva priser? Svaren på dessa frågor och perfekta lösningar är följande: I SMARTBett® arbetar ett mycket motiverat team av designers och ingenjörer på innovativa lösningar för dessa och andra uppgifter.
Vår filosofi är en guide för våra experter i varje steg.
Det är också värt att nämna: Det finns även många andra fördelar för våra kunder i alla andra aspekter.
Endast på detta sätt kan något extraordinärt skapas. Det är därför SMARTBett® sticker tillverkning av möbler eller med andra ord, sängskåp tillverkning en innovativ karaktär såväl som många avancerade element som du kommer att njuta av varje dag!
sängskåp och tillbehör picture 8
Vi gör livet lättare
Innovation är vår drivkraft och din fördel: Varje SMARTBett®-produkt mäts på om det är det ger en fördel jämfört med befintliga möbelvarianter. Bara om denna fråga kan bekräftas med ett klart ja, det kommer att genomföras. SMARTBett® erbjuder många fördelar för ditt hem och vardag: mer utrymme och större komfort samt sofistikerad stil med högre livskvalité!
sängskåp och tillbehör picture 9
Det er ikke alt, vi kan tilbyde dig:
Varje dag funderar vi på hur våra välutvecklade produkter kan förbättras, vilka bostadsidéer som fortfarande väntar på och hur de kan genomföras – kort sagt, hur kan vi gör ditt liv ännu enklare! För det är bara så fint när ditt eget hem ser likadant ut favoritplats.