0%
FINANSIERING FOR
DIN SKÅPSÄNG
6 TIL 12 MÅNEDER
Detaljer i kassan

Sängskåp Smartbett

214 föremål

Sängskåp blir populärare för varje dag

Det är inte förvånande att populariteten för SMARTBett-sängar (Murphy-sängskåp) i Sweeden har ökat dramatiskt tack vare de betydande designförbättringarna under de senaste 10 åren. Alla dessa framsteg har tagit denna typ av sovplats till nästa nivå med specifika fördelar som gör att den här typen av sängskåp kan konkurrera med traditionella sängtyper när det gäller komfort och utrymmesbesparing, samt modern design, färger och pris. Varje Murphy-säng är utrustad med avancerade ortopediska lameller och mekanismer som är kompatibla med en bekväm 7-zonsmadrass.
Du får samma komfort med fler alternativ för att anpassa ditt sovrum.
Sängskåp picture 1
Sängskåp picture 2
Du kan stänga garderoben, som innehåller en filt och kudde, genom att fästa den med de remmar som följer med installationssatsen.
Den nya luftfjädern är automatiskt kalibrerad med hänsyn till vikten på sängstommen och madrassen. Den gör det enkelt att öppna och stänga utdragssängen utan större ansträngning, samtidigt som den garanterar maximal säkerhet och komfort.
Sängskåp picture 3

Mer utrymme, mer värde

När du har haft en vilsam natts sömn och vaknar upp utvilad och redo att börja en bra och aktiv dag måste din nya Murphy-säng passa in i rummets design så att den "försvinner" och ger dig mer rörelsefrihet när du stänger den.
Sängskåp picture 4
På så sätt kan ditt sovrum eller gästrum lätt bli en plats där du kan ägna dig åt vissa aktiviteter som yoga eller fitness, som att förvandla ditt utrymme till ett mysigt hemmakontor eller en kreativ verkstad för en konstnär.
Sängskåp picture 5
Sängskåp picture 6
Din nya sängskåp kommer att göra varje rum bättre och vackrare med exceptionell estetik, minimal påverkan och stor praktisk nytta.

Njut av din härliga dag och en ny fristad.

Hur väljer man en sängskåp?

Du kan enkelt välja en garderobsstil och storlek som passar dina behov. Du måste bestämma vem som ska använda sängen och vilka funktioner du behöver. För det första måste du bestämma hur stor garderoben ska vara. Sängens storlek beror på storleken på det rum där sängen ska installeras, samt på antalet och arten av de personer som ska använda den. Storleken 90 cm x 200 cm kan till exempel vara en perfekt lösning för ett barn eller en vuxen med normal kroppsbyggnad. Om du behöver mer sängutrymme är en storlek på 120 cm x 200 cm ett lämpligare alternativ. De hopfällbara sängarna är 140 cm x 200 cm stora och rymmer två vuxna med normal kroppsbyggnad. För maximal bekvämlighet och utrymme är 160 cm x 200 cm den idealiska storleken.

Sängskåp- Storlek

Klicka på måtten till höger för att se skillnaden.
Sängskåp picture 11 Sängskåp picture 12 Sängskåp picture 13

Vertikal eller horisontell?

För rum med en takhöjd på mindre än 235 cm är det nödvändigt att välja den horisontella modellen av dold säng, eftersom installationen av den vertikala modellen kräver en takhöjd på mer än 235 cm. Det horisontella alternativet är också ett bättre val för barnrum. Handtaget är placerat mycket lägre på framsidan än på den vertikala modellen, vilket gör att även 12-åriga användare kan öppna och stänga sängsystemet på egen hand.
En annan viktig faktor att ta hänsyn till är rummets storlek och sängens placering i väggen. Det avstånd som en öppen säng måste ta upp avgör vilken vägg sängen ska monteras på. Avståndet ska vara minst 235 cm för alla vertikala sängar. För de horisontella typerna beror avståndet på sängens storlek: 100 cm avstånd för 90 cm x 200 cm, 130 cm för 120 cm x 200 cm och 150 cm för 140 cm x 200 cm.
Sängskåp picture 14 Sängskåp picture 15

Sängskåp - vertikalt

Sängskåp picture 16 Sängskåp picture 17
Sängskåp picture 18 Sängskåp picture 19
Det är en vertikal säng i garderoben med måtten 140x200 cm. Den är perfekt för två vuxna med normal kroppsbyggnad. Sängen kan bära upp till 300 kg med en jämn fördelning av vikten över hela liggytan
Sängskåp picture 20 Sängskåp picture 21

Sängskåp - horisontell

Sängskåp picture 22 Sängskåp picture 23
Sängskåp picture 24 Sängskåp picture 25
Det är en horisontell garderobssäng med måtten 140x200 cm. Den är perfekt för smala rum, låga tak eller barnrum. Sängen kan bära upp till 300 kg med en jämn fördelning av vikten över hela liggytan.
Sängskåp picture 26 Sängskåp picture 27

Sängskåp - Färger

Var och en av våra garderober kan konfigureras med en eller två olika färger. Välj helt enkelt en lämplig färg för klädkroppen och en färg för framsidan. Du kan använda filtret eller välja den önskade färgkombinationen på produktsidan
Sängskåp picture 28 Sängskåp picture 29

Vad behöver du veta när du köper en smart sängskåp?

Se till att ditt rum uppfyller de rekommenderade installationsstandarderna för våningssängar:
Sängskåp picture 30
1. Det finns tillräckligt med utrymme för konstruktionen (minst 20 kvadratmeter).
Sängskåp picture 31
2. Vid 175 cm hög är golvets lutning 2 cm (1,15%).
Sängskåp picture 32
3. En rumshöjd på 235 cm säkerställs för konstruktionen.
Sängskåp picture 33
4. Murphy utfällbara sängar får endast fästas på en lämplig solid vägg (inga lätta väggar). Tjockleken på väggen måste vara minst 10 cm.
Sängskåp picture 34
5. Om det finns en fotpanel kan den tas bort för att säkerställa att sängen kan monteras korrekt.
Sängskåp picture 35
6. Det finns inga vatten- eller elkablar i väggen eller på de ställen där sängen är fastskruvad i väggen.